• AL 29 JAAR UW SPECIALIST
  • TOPKWALITEIT HOUT
  • GROOT ASSORTIMENT
  • OPTIMALE SERVICE

AFWERKING BIJ HOUTHANDEL WEVERS IN HAVELTE, DRENTHE

stellingkast met houtrenovatie huis of tuin hout

Ruim assortiment aan verschillende soorten houten afwerkingen

Bij houthandel Wevers in Drenthe hebben wij allerlei soorten houten elementen die u nodig heeft voor de afwerking van uw project. Van deuren tot afwerkplinten, u kunt altijd bij ons terecht. hieronder leest u een overzichten van de soorten afwerk elementen die wij verkopen.

Aftimmerhout

Voor aftimmerhout kunt u bij Houthandel Wevers terecht. Wij hebben verschillende houtsoorten beschikbaar, in verschillende soorten afmetingen.

Plinten & sierlijsten

Op zoek naar plinten of speciale sierlijsten? Wij helpen u met het vinden van de sierlijsten of plinten die bij uw huis passen. Onze afwerkplinten maken uw vloer én ruimte helemaal compleet. Plinten moeten natuurlijk goed bij de rest van de ruimte passen, daarom hebben wij veel verschillende soorten afwerkplinten. Het zelfde geldt natuurlijk ook voor de sierlijsten. Benieuwd of wij de juiste plinten of sierlijsten voor u hebben? Kom langs om ons assortiment direct te bekijken!

Deuren

Als u een houten deur wilt helpen wij u graag. Bij ons heeft u keuze uit diverse tuin- en balkondeuren. Onze deuren zijn van kwalitatief hout gemaakt, en geschikt om het weer te doorstaan. Wij hebben een ruime voorraad in verschillende maten, zo is er altijd wel een deur die voor u past.

Vloeren

Houthandel Wevers is gespecialiseerd in massief houten vloeren. De houten vloeren zijn zowel geschikt voor interieur als exterieur gebruik zoals terrassen. Ook zijn wij dealer van laminaat & parket vloeren van Roommade. Wij werken met veel verschillende soorten hout.

De massief houten vloeren die wij aanbieden zijn onder andere:

  • Vuren
  • Grenen
  • Eiken
  • Jatoba
  • Lamel parket & laminaat

Afwerking wand & plafond

Wand & plafondschroten

De afwerking van uw wand of plafond kan op verschillende manieren, daarom hebben wij ook verschillende soorten wand en plafondbekleding.. U kunt natuurlijk gaan behangen, stucen of verven. U kunt echter ook met wandschroten en plafondschoten gaan werken. U kunt ook met lambrisering gaan werken (lage houten wanddecoratie). Dit zorgt voor sfeer in uw huis. Ons hout is uitermate geschikt om een authentieke look aan uw woning te geven met zowel lambrisering als wandschroten en plafondschroten.

Rabat/GGV & kraaldelen

Ook voor Rabat/GGV en kraaldelen bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs of neem contact met ons op.

Montage door Houthandel Wevers in Drenthe

U heeft bij ons ook de mogelijkheid om de houten afwerkingen te laten monteren in uw woonplaats. Onze medewerkers helpen u graag om uw klus of verbouwing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw kunnen betekenen? Dan kunt u eens kijken naar wat wij al gedaan hebben voor al onze klanten onder het kopje “projecten”. Ook wanneer u opzoek bent naar een adviseur tijdens uw bouwtraject kunt u bij ons terecht.

Onze merken

BearcountryAlboRommadePextVelux

Bel ons Email ons

luxe woonkamer houten vloerhouthandel wevers ramenvloer hout ramenhouten vloer binnendeurbrochurevloer tafel stoelen wevers