• AL 29 JAAR UW SPECIALIST
  • TOPKWALITEIT HOUT
  • GROOT ASSORTIMENT
  • OPTIMALE SERVICE

GEVELBEKLEDING HOUTHANDEL WEVERS

Laat uw gevel bekleden door Houthandel Wevers in Drenthe

Wil u uw gevel bekleden? Kies dan voor een houten gevelbekleding van houthandel Wevers. Wij leveren uw gevelbekleding van het beste kwaliteit hout. Uw gevel bekleden met hout geeft niet alleen een erg mooie, warme uitstraling, maar is daarnaast ook duurzaam. Wacht dus niet langer, en laat uw gevel bekleden!

Waarom gevelbekleding?

Gevelbekleding ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook zijn eigen voordelen. Je huis krijgt er uiteraard een mooie, verfrissende en nieuwe uitstraling van, maar daarnaast is het ook erg duurzaam. Het draagt namelijk bij aan de isolatie van het huis. Ook zorgt het voor meer bescherming. Meer bescherming aan uw huis zorgt ook tegelijkertijd voor minder onderhoud. Uw gevel wordt namelijk weerbestendig, wat ervoor zorgt dat er geen vervuiling op uw gevel komt. Dit bespaart veel in de reinigingskosten. Een mooie uitkomst dus! U kunt uw houten gevel ook beschilderen, wat ervoor zorgt dat uw huis een erg aantrekkelijke uitstraling krijgt.

Groot assortiment verschillende houtsoorten

Bij het uitkiezen van uw gevelbekleding kunt u kiezen uit verschillende soorten hout. Elke hout heeft weer zijn eigen uitstraling. Belangrijk hierbij is om iets te kiezen wat u bij uw huis vind passen. We helpen u graag bij het kiezen van het juiste hout. U kunt voor vragen hierover ook altijd contact met ons opnemen. We bieden u de keuze voor onder andere ModiWood, Profort en Protex gevelbekleding. Ook kunt u  kiezen voor de houtsoorten vuren, grenen, lariks, red Cedar en meer!

Vakkundigheid bij houthandel Wevers in Drenthe

Wij willen het zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij kunnen daarom uw gevelbekleding vakkundig laten monteren. Benieuwd naar wat wij al voor klanten gedaan hebben? Bij onze projecten ziet u hier voorbeelden van. Een goede montage is van groot belang. Het is daarom belangrijk om dit door echte specialisten te laten monteren. Kies daarom voor houthandel Wevers in Drenthe.

Onze merken

BearcountryAlboRommadePextVelux

Bel ons Email ons

luxe woonkamer houten vloerhouthandel wevers ramenvloer hout ramenhouten vloer binnendeurbrochurevloer tafel stoelen wevers