• AL 29 JAAR UW SPECIALIST
  • TOPKWALITEIT HOUT
  • GROOT ASSORTIMENT
  • OPTIMALE SERVICE

VLOERHOUT BIJ HOUTHANDEL WEVERS

aanbieding houthandel weversaanbieding houtsoort weversaanbieding houthandel wevers soort

Kwaliteit vlonderplanken voor uw terras

Gaat u binnenkort bezig in de tuin en wilt u graag een mooi terras aanleggen? Of misschien wilt u vlonderplanken gebruiken voor aan de randen van uw zwembad of jacuzzi? Dan bent u bij houthandel Wevers op de juiste plek! Bij ons kunt u terecht voor vlonderplanken van écht goede kwaliteit. Als u overweegt om voor een groot deel van uw tuinbouw hout te gebruiken, wilt u uiteraard dat dit hout mooi is en blijft, goed te onderhouden is en daarnaast ook sterk en stevig is.

Naast vlonderplanken kunt u ook bij ons terecht voor andere planken, zoals vloerhout en vurenhout. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor allerlei andere soorten houten elementen om uw project af te maken. Denk hierbij aan aftimmerhout, plinten, sierlijsten, deuren, vloeren en meer!

Onze aanbiedingen

Op zoek naar vlonderplanken met een scherpe prijs? Wij hebben regelmatig meerdere aanbiedingen aan hout, waaronder vlonderplanken. Neem daarom gerust regelmatig eens een kijkje op onze aanbiedingen pagina om te kijken of er voor u geschikte planken tussen zitten!

Vakkundig laten monteren

Houthandel Wevers maakt het u graag makkelijker. Wij bieden daarom de mogelijkheid om het hout vakkundig te laten monteren. Onder 'projecten' ziet u voorbeelden wat wij al gedaan hebben voor onze klanten. Klik hier om meer te lezen over onze projecten.

Wilt u graag begeleiding bij uw verbouwing? Houthandel Wevers biedt u een adviserende rol bij het gehele bouwtraject.

Onze merken

BearcountryAlboRommadePextVelux

Bel ons Email ons

luxe woonkamer houten vloerhouthandel wevers ramenvloer hout ramenhouten vloer binnendeurbrochurevloer tafel stoelen wevers