• AL 29 JAAR UW SPECIALIST
  • TOPKWALITEIT HOUT
  • GROOT ASSORTIMENT
  • OPTIMALE SERVICE

KOZIJNEN BIJ HOUTHANDEL WEVERS

Houthandel Wevers is uw specialist

Ben u op zoek naar (nieuwe) kozijnen? En wilt u graag houten kozijnen? Dan ben u bij houthandel Wevers aan het juiste adres. Bij ons vind u houten kozijnen van de beste kwaliteit. Wij zijn dé specialist op het gebied van hout, en dat al voor 29 jaar. Door ons vakmanschap weet u zeker dat u houten kozijnen van topkwaliteit krijgt. Koop uw kozijnen daarom bij houthandel Wevers.

Houten kozijnen van echt goede kwaliteit

We zorgen ervoor dat uw kozijn helemaal compleet is. Onze kozijnen zijn gemaakt van van geprofileerd raam en kozijnhout. Ook zorgen wij voor goede glaslatten, voor zowel enkel- als dubbelzijdig glas. Ook komt er bij onze kozijnen geen tocht doorheen door onze toegepaste tochtstrippen. Daarmee houdt u de kou buiten en de warmte binnen. De juiste kozijnen zorgen voor optimaal comfort in huis.

Vakkundig kozijnen laten monteren

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een breed assortiment aan houtsoorten, maar wij bieden u ook de service om het de kozijnen vakkundig bij u te laten monteren. Zo maken wij het u zo gemakkelijk mogelijk door u te helpen bij uw bouwwerkzaamheden. Benieuwd naar welke projecten wij al hebben afgerond? Dat kan op onze projectenpagina. Kies voor houthandel Wevers en kies voor de beste service en kwaliteit.

Onze merken

BearcountryAlboRommadePextVelux

Bel ons Email ons

luxe woonkamer houten vloerhouthandel wevers ramenvloer hout ramenhouten vloer binnendeurbrochurevloer tafel stoelen wevers